Kerstmarkt Gennep

Een winters event voor het hele gezin met sfeervolle kraampjes, aankleding, entertainment en muziek.

, Boxmeer
, Boxmeer

Kerstmarkt Gennep 2024 gaat door!

Een mooi en goed bezocht winters event mag niet verloren gaan. Zoals jullie wellicht weten heeft Summmertime helaas besloten ermee te stoppen, maar......de BIZ Gennep blaast de Kerstmarkt nieuw leven in! Wij willen bij deze Summmertime bedanken voor de inzet en de warme overdracht!

In Empire Events & Entertainment is een professioneel eventpartner in crime gevonden om de Kerstmarkt voort te zetten.

Dit jaar zal de Kerstmarkt Gennep plaatsvinden op zaterdag 14 en zondag 15 december van 12.00 tot 17.00 uur op en rondom de Markt. Ook een stuk van de Zandstraat zal worden betrokken. Zondag 15 december is een koopzondag met een bruisend centrum waarbij alle ondernemers hun deuren openen.

Voor een goede Kerstsfeer en Kerstentertainment zal uiteraard worden gezorgd. We willen nog niet teveel verklappen over de nieuwe opzet, maar goed gevulde mooie kramen, Kerstbomen en muziek zullen niet ontbreken. Aan de innerlijke mens is gedacht en ook de Kerstman zal zijn entree maken op de enige echte Kerstmarkt in Gennep.

Dit wordt een fantastisch winters Kerstevent dat je niet mag missen, dus zet 14 en/of 15 december in je agenda en zorg dat je erbij bent!

Tags

Outdoor Kids Muziek Koopzondag Evenement Eten en drinken